Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciekawa historia,małego cziterka[MNIE XD] ,a zarazem przestroga dla innych cziterów - Metin2SG

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam opowiem co dzisiaj się mi zdarzyło.Postanowilem pograc sobie na metin2SG.Zrobilem konto : gralem... gralem.... gralem....Niechcialo mi sie expic postanowilem sciagnać modzia.Gralem... gralem... gralem...Nie chcialo mi sie samemu expic to sciagnelem exp bota (Multihacka od kamera).Expil mi exp bot... oczywiscie stwory same przychodzily bez pelerynek.Znudzilo mi sie poszlem do m2.Mialem zamiar isc grasc dropa kliknelem na przycisk detect gamemaster.Kliknelem i wyskoczyla mi nazwa gma;D.To sobie pomyslalem ze jest gdzies w poblizu.Weszlem na sohan.Ide przez most.Znowu klikam wykrywacz gm.Pokazuje mi ze on jest kolo mnie a ja takie LOL;D.Dobra ide dalej ide ide...Znowu klikam wykrywacz;D i znowu jego kordy sie zmienily;D Patrze na swoje(mapka) i patrze na te co piszą u niego;D Stał równo przedemną ,a po chwili... ShastaMan został zbanowany permamentnie .... (Oczywiscie po angielsku pisalo na ogolnym).I tak sie skonczyla moja jednodniowa przygoda na Metin2SG:D.Pozdrawiam i zachęcam grac na PLu mimo noobów,cheaterów i głupich,drogich sm nie zniechęcajcie sie tak latwo.

ie068n.jpg
Opublikowano
Opublikowano

Bardzo dobrze, że dostałeś bana...piszesz, że nie chciało ci się expić-jak nie masz ochoty grać to nie graj wcale...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...